top of page

NAŠ TIM

Velika  zahvala ovim prekrasnim ljudima koji su pomogli stvoriti BoomBeez® 
ANTE "MIJA" and MLADENKA BOSNJAK

Ante je glavni pčelar i predsjednik udruge pčelara u Ljubuškom, Bosna i Hercegovina. Uz svoju ženu, Mladenku, s  više od 30 godina iskustva u bavljenju pčelama i medom, “Mija” je naš izvor stručnosti i u pronalaženju pčela i u stvaranju kvalitetnog proizvoda prema bogatim povijesnim tradicijama regije.

PETAR "PERO" CURKOVIC

Suprug Tine Ćurković. Perini su korijeni iz Hercegovine, iz obitelji pčelara. Svako ljeto svog djetinjstva provodio je tamo, uživajući u prekrasnoj prirodi, kulturi i učeći od svojih djedova i baka o pčelarstvu. Pero je povezao BoomBeez® s "Mija"pčelarstvom, a ostatak je povijest. Perina neprocjenjiva stručnost za lokalne običaje, poznavanje procesa stvaranja meda, zajedno s operativnim i nadzornim procesom, čini ga neophodnim članom našeg  tima.

TINA CURKOVIC

Tinina široka stručnost u pravu, jeziku, kulturi, logistici i upravljanju rizicima čini je neprocjenjivim članom BoomBeez® tima. Također bismo dodali koliko je važna  Tinina uloga bila u povezivanju sjedišta naše tvrtke u New Yorku s pčelinjim udrugama u Bosni i Hercegovini. Ona je ključni igrač i cijenimo sve što je učinila i što nastavlja činiti.

MATT MARRONE

Matt Marrone, viši urednik ESPN-a, pomogao je uređivati ​​našu web stranicu. Ne samo da je on Suzannein  ljubljeni stariji brat, već  je i iznimno nadareni pisac. Ne možemo ti dovoljno zahvaliti, Matt!

NICKI PIERCY CODDINGTON

Nicki, vlasnica Big Dog Designa, koncipirala je, dizajnirala i stvorila BoomBeez® logotip, identitet brenda i web stranicu. Briljantan je dizajner s puno poslovnih iskustava i ne možemo biti  sretniji zbog njenog zalaganja, kreativnosti i posvečenosti  prilikom stvaranja BoomBeez®.

bottom of page